Jalmari Kivinen

Moro, nimi on Jalmari Kivinen ja viimeisen viiden vuoden aikana olen asunut mm. Dublinissa, Chiang Maissa, Kuala Lumpurissa, Tallinnassa sekä Lontoossa. Ulkoilu kultaisen häkin ulkopuolella avartaa katsetta.

Koulutukseltani olen KTM. Tutkinto on varmasti hyvä olla, mutta en ole varma enää sen välttämättömyydestä 2020 luvulla kun puhutaan online-businesten hustlaamisesta.

Aloitin yrittäjänä ensimmäisen kerran 2008 opiskellessani vielä Turun Kauppakorkeakoulussa. Vuodesta 2014 olen rakentanut ja optimoinut online-myyntiputkia sangen tiukalla fokuksella.

Vuoren huipulle pääsee useampaa reittiä...

Ihmiset ovat erilaisia ja jokaisella on oma tapansa naulata tavoitteitaan. Aivokemiamme määrittää pitkälti sen mikä kullekkin sopii.

Joku tekee ensin ja miettii sitten, toinen analysoi ja kolmas maalailee taivaanrantaa. Itse uskon (kliseiseen?) elinikäiseen oppimiseen.

Pähkinän edessä pystyn ammentamaan tietoutta äärimmäisen laajasta määrästä lähteitä joita olen kahlannut läpi.

Online-valmennukset ja master mind-ryhmät

Olen opiskellut asioita kymmeniltä eri ihmisiltä ja tahoilta jotka edustavat alansa maailman eliittiä kuten Neil Patel, Peep Laja (Conversion XL), Ryan Deiss (Digital Marketer), Ryan Levesque (Ask Method), Russel Brunson (Clickfunnels), Andrew Chaperon (Autoresponder Madness), Don Miller (Storybrand), Ryan Holiday, Jeff Walker (Product Launch Formula), Perry Marshall, Tony Ulwick (Jobs-to-be-Done), Pat Flynn

Kirjat

Olen viimeisten vuosien aikana lukenut (tai pikaopiskellut) +400 businesskirjaa laajalta skaalalta. Aiheet ovat vaihdelleet kaikesta mahdollisesti liittyen sales copywritingiin, business klassikoihin, johtamiseen, psykologiaan, UX:ään, tuotekehittämiseen, kasvuhakkerointiin jne...

Konferenssit

Olen käynyt kymmenissä huipputason onlinebusiness-konferenseissa niin Euroopassa, Aasiassa kuin myös Jenkeissä. Tämä on mahdollistanut huipputyyppeihin tutustumisen sekä kasvokkain jutustelun alan pioneerien kanssa (ja joskus ehkä yksi ujo olutkin nautittu samassa pöydässä).